Menu Luk

Billedet her er et lille format af et af de slutprodukter, Klarup Skole sidder med efter endt samarbejde. Billedet hænger i meget stor format på et af de store fællesarealer på Klarup Skole ved indgangen, ligesom det hænger i plakatstørrelse i det enkelte lokale. Endvidere gør Klarup Skole brug af uddrag herfra på hjemmeside, powerpoints etc.

Der er flere faktorer, der gør, at medarbejdere og samarbejdspartnere med større sandsynlighed husker Klarup Skoles værdier i fremtiden. De har et hav af visuelle remindere og fortællinger over et værdisæt, som skolens medarbejdere samt skole bestyrelse og pædagogisk udvalg var tæt involveret i at indholdsudfylde på en række møder og i en faciliteret proces. Se hvad Skoleleder Gitte Scheuer Andersen fortæller om samarbejdet og Mollie Facilitering:

“På Klarup skole har vi haft et forrygende samarbejde med Pernille Knudsen fra Mollie Facilitering, i forbindelse med vores proces omkring værdier og vision på Klarup Skole.

Pernille er en meget dygtig og kreativ facilitator – både i forhold til den grafiske facilitering, som bærer præg af en unik og individuel tilpasset “streg”, samtidig med at Pernille er dygtig til at styre og facilitere en proces med en stor medarbejdergruppe – oven i købet online.

Endelig har vi i ledelsen haft stor glæde af vores sparringsmøder med Pernille, hvor Pernilles akademiske indsigt og uddannelse inddrages i processen og drøftelserne. Kan varmt anbefale at benytte Mollie Facilitering – vi vender gerne tilbage.”