Menu Luk

Hvad er det? Jeg har visualiseret hvordan et sådant netværksmøde ser ud hos AndersenB2B og hvad målet er med det. De har modtaget en stor oversigt og alle elementer individuelt, så det kan bruges til powerpoint, SoMe opslag eller hvad der ellers giver mening i deres markedsføring og behov for at forklare konceptet.

AndersenB2B har det fedeste netværkskoncept, hvor de lægger alle kræfter i, at deres ‘netværkskunder’ ikke går skuffede hjem. Deres faciliterende koncept har i hvert fald givet mig tro på, at netværksmøder kan være en anden oplevelse end den, hvor jeg selv skal genere samtlige small talk ideer og forbinde mig til andre deltagere udelukkende ved hjælp af egen opfindsomhed og sociale kompetencer. Her gør man alt for at skabe rammer for, at de rigtige mennesker mødes og får talt om det, der på sigt kan skabe forretning for alle parter. Jeg er glad for at have fået muligheden for at møde og arbejde sammen med disse mennesker. Se hvad de siger om mig:

“Vi kan på det varmeste anbefale Pernille som samarbejdspartner, hvis du har behov for at omsætte din strategi eller proces visuelt og dragende. Vi har bl.a. fået tegnet et julekort over hele vores netværksproces i 2020 og illustreret vores forretning på en samlet planche med alle de vigtigste salgsbudskaber. Pernille er dygtig, kreativ og hurtig til at favne og forstå, hvem I som virksomhed og kunde er.”

– Sanne Kjeldsteen, AndersenB2B APS