Menu Luk

Anbefaling af Mollie Facilitering

På AAU Energi har vi over en periode samarbejdet med Mollie Facilitering i forbindelse med implementeringen af ”Missionsorienteret forskning”. Vi har oplevet er særdeles udbytterigt samarbejde, der ovenikøbet er gået yderst gnidningsfrit og fleksibelt. 

Pernille har – uden forudgående kendskab til vores sproglige termer, arbejdsområder, forskningsfelter m.m. – formået at kondensere vores tanker. Udover det konkrete produkt, som vi står tilbage med, så har det givet os en endnu dybere refleksion over egen praksis, hvilket har været meget værdifuldt. 

Med Pernilles tegninger i hænderne kan vi nu sætte vores egne ord på illustrationerne og er ikke på samme måde fastlåst til en Power Point, der ikke tilnærmelsesvis er så dynamisk, tillokkende og illustrativ, som vores tegninger. Det betyder også, at vores præsentationer ikke bliver de samme fra gang til gang men i højere grad kan tilpasses vores modtagere. 

Tegningerne har vakt stor interesse hos medarbejdere og studerende på AAU Energi, og de virker sjovt dragene med alle deres finurligheder og detaljerigdomme. 

/Lasse Rosendahl, Institutleder

/Birgitte Bak-Jensen, Vice-institutleder

/Rikke Steensbæk, Sekretariatschef